Over ons

Pennywatch is een educatieplatform voor beleggers in penny stocks. Middels artikelen, tips en tools informeren we beleggers over de markt. 

Beleggen in penny stocks brengt vaak veel scepsis met zich mee. De aandelen staan immers niets voor niets zo laag. Dit klopt grotendeels. Ongeveer 98% van deze bedrijven zijn namelijk verliesgevend, krimpen, kampen met een hoge schuldenberg of er is iets anders aan de hand. Bij Pennywatch richten we ons op de overige 2% in de markt. 

Premium leden krijgen toegang tot een afgeschermde omgeving, waarin we verslag doen van ons onderzoek en bevindingen in deze markt. Premium leden kunnen hier uitgebreide analyses van penny stocks teruglezen. Bovendien kunnen de resultaten van deze penny stocks rechstreeks worden gevolgd middels een voorbeeldportefeuille. 


Een unieke manier van handelen 

Door onze unieke manier van onderzoek en handelen is het volgen van onze portefeuille erg leerzaam voor zowel beginnende als gevorderde beleggers. We geven daarom 24/7 inzicht in de portefeuille, kaspositie en alle (historische) transacties. Indien er een nieuwe transactie plaatsvindt, word je op de hoogte gesteld door het ontvangen van een alert via email en/of Whatsapp. 

In de premiumomgeving is de analyse terug te vinden, waarin we uitgebreid en onderbouwd uitleggen waarom we tot de desbetreffende transactie zijn gekomen. Verder kunnen leden gebruik maken van beschikbare aandeleninformatie en kunnen er middels een online notitieblok op een overzichtelijke manier aantekeningen gemaakt worden. 


Waarin verschilt Pennywatch van vergelijkbare diensten? 

Pennywatch onderscheidt zich van vergelijkbare diensten door 100% inzichtelijkheid te geven in de winstgevende manier van handelen, alle transacties, analyses en resultaten. Onze unieke manier van beleggerseducatie geeft premium leden de mogelijkheid te leren door mee te varen op meer dan 10 jaar beleggerservaring in deze specifieke beurniche en hun eigen mening te toetsen.