Over ons

Pennywatch informeert middels eigen publicaties en die van derden, beleggers over de markt in de categorie small caps. We hanteren de definitie small cap, wanneer de de beurswaarde van een bedrijf geruime tijd onder 1 miljard handelt. 

Meerdere malen per week verschijnen kooptips, analyses en inzichten van small caps op onze website. Dit zijn eigen publicaties, maar tevens analyses van professionele partijen waarmee we een samenwerking hebben.

Stockz Media B.V. 

Pennywatch is één van de merken die valt in de portefeuille van Stockz Media. Stockz Media is een jong digitaal mediabedrijf opgericht in de zomer van 2021.

Middels een innovatieve manier van werken hebben wij als doel de financiële content markt binnen enkele jaren te verstoren. In het eerste jaar is het portfolio uitgegroeid tot een vijftal financiële websites om te voorzien in de behoeften van onze doelgroep, hoogwaardige financiële content voor een lage prijs. 

Stockz Media B.V.

Contact 

Heb je een vraag over een lidmaatschap, adverteren of iets anders? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. We doen dan ons uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.