Over ons

Pennywatch informeert middels eigen publicaties en die van derden, beleggers over de markt in de beurniche penny stocks. We hanteren de definitie penny stock, wanneer de prijs van een aandeel geruime tijd onder 5 euro of dollar handelt.

Meerdere malen per week verschijnen er een professionele analyses van penny stocks op onze website. Dit zijn eigen publicaties, maar tevens analyses van professionele partijen waarmee we een samenwerking hebben.

Stockz Media B.V. 

Pennywatch is één van de merken die valt in de portefeuille van Stockz Media. Stockz Media is een jong digitaal mediabedrijf opgericht in de zomer van 2021.

Middels een innovatieve manier van werken hebben wij als doel de financiële content markt binnen enkele jaren te verstoren. In het eerste half jaar is het portfolio uitgegroeid tot een vijftal financiële websites om te voorzien in de behoeften van onze doelgroep, hoogwaardige financiële content voor een lage prijs. 

Stockz Media B.V.

Contact 

Heb je een vraag over een lidmaatschap, adverteren of iets anders? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. We doen dan ons uiterste best om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.