Over ons

Pennywatch is een platform in ontwikkeling voor beleggers met de focus op penny stocks en overgedreven afgestrafte aandelen. Middels artikelen, tips en tools en onze ledenomgeving informeren we beleggers over de markt.

Premium leden krijgen toegang tot twee modelportefeuilles. De algemene portefeuille bestaat uit overdreven door de markt afgestrafte aandelen en penny stocks. De eerste categorie bestaat uit aandelen die in een korte tijd met minimaal meer dan 50% gecorrigeerd zijn op de beurs. De tweede categorie bevat penny stocks. Dit zijn aandelen met een beurskoers onder de 5 euro.

Leden hebben altijd inzicht in onze portefeuilles, cashposities en transacties. Daarnaast krijgen leden toegang tot rapporten waarin aandelen geanalyseerd worden. Verder is er sprake van een watchlist. Hierop staan kansrijke aandelen waarvan we de bedrijfs- en koersontwikkelingen op de voet volgen, maar die we nog niet koopwaardig achten.

Doordat Pennywatch volledige inzichtelijkheid geeft in alle transacties, kunnen beleggers leren van onze manier van handelen en hun eigen mening toetsen.