Bitcoin doorbreekt 30.000 dollar grens

Bitcoin doorbreekt 30.000 dollar grens: Profiteer van een mogelijk nieuwe bullmarkt!

Bitcoin doorbrak vandaag voor het eerst dit jaar de grens van 30.000 dollar. Niets is zeker, maar de kans is aanwezig dat dit het begin is van een nieuwe bullmarkt. Profiteerde jij ook mee met de stijging, of kijk je momenteel toe vanaf de zijlijn? Met de recente stijging bewijst Bitcoin opnieuw dat het aanhouden van een stukje crypto in een gediversifieerde portefeuille een goed idee is. Het is overigens wel verstandig dit via een betrouwbare goedkope exchange te doen.

Ontvang een welkomstbonus van 1000 euro

Bitvavo is Nederlands grootste handelsplatform voor cryptovaluta. Via Bitvavo is het mogelijk meer dan 175 digitale valuta te kopen, te verkopen en te bewaren. Bitvavo groeit snel. De Nederlandse exchange heeft inmiddels meer dan 1 miljoen gebruikers. Vorig jaar werd Bitvavo officieel partner van de KNVB.

1000 euro gratis verhandelen

Voor wie is Bitvavo geschikt?

Voor Beginners

Ben je nieuw in crypto? Dan biedt Bitvavo via een overzichtelijke app de mogelijkheid om je eerste stappen te zetten in de wereld van digitale valuta. Liever geen app? Het is ook gewoon mogelijk om via je desktop te handelen.

Voor ervaren handelaren

Ben je al langer bezig met crypto, maar stap je liever over naar een goedkoper platform? Het is ook mogelijk te handelen via een geavanceerde interface en meer ordertypes. Bitvavo is dus ook geschikt voor gevorderde strategieën.

Voor Institutionele Partijen

Bitvavo is een van de Europese marktleiders en biedt diensten op maat voor institutionele beleggers en cryptofondsen.

Klik hier om je gratis aan te melden

Hoe kan ik mij aanmelden voor de 1000 euro welkomstbonus?

Voor nieuwe beleggers en handelen in crypto heeft Bitvavo een tijdelijke actie. Nieuwe gebruikers betalen over de eerste 1000 euro namelijk geen handelskosten.

Op deze manier kun je gratis kennis maken met het kopen, verkopen en bewaren van cryptovaluta. Ook na de eerste 1000 euro zit je goed bij Bitvavo. De handelskosten zijn met 0,03% tot 0,25% namelijk erg laag ten opzichte van de markt.

Het aanmaken van een account is eenvoudig, gratis en snel. Klik op onderstaande link om je welkomstbonus te claimen!

Klik hier om je gratis aan te melden

 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Andere artikelen in deze categorie:

Op zoek naar de volgende Tesla of Apple?

Ontvang iedere week een overzicht van kansrijke small cap aandelen