Cryptology Asset Group

Cryptology Asset Group ondergaat naamsverandering naar Samara Asset Group

Deze week maakte Cryptology Asset Group bekend dat zij haar naam heeft gewijzigd in Samara Asset Group. De beslissing werd genomen tijdens de buitengewone algemene vergadering van afgelopen vrijdag. De rebranding is de volgende stap van de onlangs gestarte strategische transitie van een toonaangevende beursgenoteerde Bitcoin en blockchain holding naar een deep-tech aangedreven alternatief vermogensbeheerplatform.

De lancering van Samara’s Amerikaanse dochteronderneming “Samara Alpha Management” (SAM), een paar weken geleden, markeerde het beginpunt van deze strategische overgang: Met SAM wil Samara haar balans gebruiken om opkomende vermogensbeheerders op het SAM-platform te starten en ‘s werelds beste bouwers in Bitcoin te steunen. Het idee is om de activa van Samara in te zetten via het SAM Fund-of-Funds en Multi-Manager platform om onevenredige, voor risico gecorrigeerde rendementen te leveren aan haar aandeelhouders.

Het platform zal naar verwachting eind maart operationeel zijn. Na het opbouwen van een significant track-record zal Samara Alpha naar verwachting in de tweede helft van het jaar beginnen met het seeden van opkomende managers. Samara zal niet alleen participeren in de prestaties van zijn managers, maar ook in de groei van hen als GP-investeerder.

Met de rebranding en de recente lancering van SAM toont het management van het bedrijf opnieuw zijn sterke overtuiging dat de toekomst van financiën ligt in decentralisatie en democratisering, ondersteund door Bitcoin. SAM stelt de rechteloze en vergeten investeerders in staat om te investeren door investeringsmogelijkheden in cryptogerelateerde hedge- en durfkapitaalfondsen te ontsluiten voor alle investeerders.

Samara’s totale portefeuille wordt nog steeds gedomineerd door het niet-beursgenoteerde bedrijf Block.One (aandelen in eigendom plus vermogensbeheer upside), dat c. 85,2% bijdraagt aan de totale NAV. Northern Data blijft de tweede grootste investering met ongeveer 6,9% van de totale NAV. De overige zes beleggingen (allemaal niet-beursgenoteerd) dragen samen 3,2% bij.

De crypto- en blockchainruimte was zeer veerkrachtig tijdens de onrust in de bankwereld van de afgelopen weken. Dit geeft eens te meer aan dat de bodem zou moeten zijn bereikt en het ziet ernaar uit dat Samara, na de daling van vorig jaar (zie volgende pagina), zijn NAV opnieuw zal laten groeien. De strategische transitie van het bedrijf en de voortdurende institutionalisering van de blockchain- en cryptoruimte in het algemeen zouden een gunstige invloed moeten hebben.

KOPEN met een verhoog koersdoel van € 5,00 (oud: € 4,50) op basis van onze SOTP.

Grafiek Samara Asset Group (Oud: Cryptology Asset Group)

Aandeleninformatie

Bedrijf: Samara Asset Group
Ticker: CAP
ISIN: MT0001770107
Beurs: Xetra 

Over de auteur

Deze analyse wordt je aangeboden door Nuways AG. Nuways AG biedt alle investeerders gelijke toegang tot onderzoek en transacties en biedt bedrijven een platform om groeifinanciering aan trekken bij de juiste investeerders. Klik hier om de website van Nuways te bezoeken. 

Profiteer snel van de volgende crypto bull run:  

Ontvang 10 euro gratis 

Handel in crypto tegen de laagste tarieven en ontvang de hoogste staking rewards!  

Bitmymoney

Ontvang 5 euro gratis Bitcoin

Bouw vermogen op door te investeren in Bitcoin, Goud, Ethereum en Litecoin

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Direct toegang tot 1,5 miljoen effecten!

Profiteer van een zeer ruim aanbod in aandelen, opties, ETF’s en meer.


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.