Biotechaandelen kopen

4 biotechaandelen die meer dan 100% zijn gestegen in 2020

Biotechnologieaandelen staan erom bekend dat ze hard kunnen stijgen of dalen. Soms met tientallen procenten per dag. In dit artikel bespreken we kort 4 biotech penny stocks, die er voor dit jaar een stijging van meer dan 100% hebben opzitten. 

1. Biocept Inc. (BIOC)

De koers van penny stock aandeel Biocept stond in januari nog op 0,28 dollar. Vervolgens ging de koers over de kop. Momenteel betreft de koers van het aandeel 0,77 dollar. Dit is een koerswinst van 180%.

Het aandeel kan gevonden worden onder de ticker BIOC op de Amerikaanse NASDAQ.

biotech aandeel biocept

2. AdaptImmune Therapeutics (ADAP)

Waar de koers van penny stock aandeel Adaptimmune in januari nog maar 0,99 dollar noteerde, is de komma inmiddels een cijfer naar rechts verschoven.

De koers van het aandeel noteerde zelfs kortstondig boven de 13 dollar. Momenteel is het aandeel aan te schaffen voor 9,93, een koerswinst van 680%.

Adaptimmune Therapeutics is vindbaar onder de ticker ADAP op de NASDAQ.

biotech aandeel adaptimmune

3. Trillium Therapeutics (TRIL)

Begin dit jaar was Trilium Therapeutics te koop voor 0,81 dollar. Ook bij dit aandeel kon de komma worden verschoven. De prijs is momenteel 8,18 dollar. Hiermee heeft het een koerssprong gemaakt van meer 895%.

Het aandeel is te vinden via de ticker TRIL en handelt op NASDAQ.

biotech aandeel trillium

4. Aduro BioTech Inc. (ADRO)

Ook penny stock Aduro Biotech mag zich in het lijstje met grote winnaars scharen. Begin dit jaar stond de koers op 1,16 dollar. Hier is sindsdien weinig van overgebleven. Het aandeel is vandaag de dag te koop voor 2,79 dollar. Een koerswinst van 137%.

Het aandeel handelt onder de ticker ADRO op de NASDAQ.

biotech aandeel aduro

De beste biotechaandelen om nu te kopen

Op zoek naar de beste biotechaandelen om te kopen? De aandelen genoemd in dit artikel zijn slechts informatief. Het benoemen van de aandelen wil niet automatisch zeggen dat deze onderdeel zijn van onze modelportefeuille.

Onze modelportefeuille is samengesteld uit de beste en meest kansrijke biotechaandelen van dit moment. Dit leidde tijdens ons eerste half jaar, ondanks de beurscrash tot een rendement van 33,74%.

Om jezelf toegang te verschaffen tot onze modelportefeuille die is samengesteld uit de beste en meest kansrijke biotechaandelen van dit moment, kun je je aanmelden via onderstaande button.

Klik hier om je aan te melden

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *