Helaas deze actie is verlopen 

Je kunt je alsnog registreren door hier te klikken. 

 
 

Nee, Pennywatch streeft naar 100% tevredenheid en wil niet onbedoeld profiteren van “slapende” leden. Dit betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van een automatische incasso. Je lidmaatschap loopt automatisch af na de overeengekomen looptijd. Opzeggen is dus niet nodig.

Je ontvangt enkele weken voordat je lidmaatschap afloopt een nieuw verlengingsvoorstel van ons. Vervolgens kun je op je gemak zelf de keuze maken om te verlengen. 

Dit is erg eenvoudig, kies simpelweg een looptijd naar keuze. De extra maand wordt automatisch bijgeschreven. 

Dit is een erg slimme keuze! Pennywatch Premium is begin vorig jaar gestart en de tarieven zijn intussen meerdere keren verhoogd. Om te voorkomen dat je in de toekomst geen last hebt van prijsstijgingen, kun je er voor kiezen om voor een onbeperkt aantal keren gebruik te maken van deze actie.Je lidmaatschap wordt iedere keer verlengd met de maximale looptijd.  

Je kunt verlengen via onderstaande pagina:

Je kunt je lidmaatschap onbeperkt verlengen tegen dezelfde voorwaarden door hier te klikken. 

Door je lidmaatschap te verlengen draag je automatisch bij aan de verdere ontwikkeling van ons platform. Hier zijn we ontzettend blij mee. Wil je een extra steentje bijdragen? In dit geval kun je ervoor kiezen om meerdere keren gebruik te maken van deze aanbieding. Onze dank is in alle gevallen groot! 

Je kunt je lidmaatschap onbeperkt verlengen tegen dezelfde voorwaarden door hier te klikken.