Koersen Duitse penny stocks

Nieuw: Koersinformatie van 100+ Duitse penny stocks

Wist je dat er bij onze oosterburen meer dan 100 penny stocks te koop zijn? Als belegger kan het daarom interessant zijn om af en toe een blik te werpen op de koersen van Duitse penny stocks. Sinds deze week zijn de de koersen van alle Duitse penny stock aandelen terug te vinden via Pennywatch.

Je kunt de koersinformatie opvragen door hier te klikken of via het menu te navigeren naar Koersen > Duitsland.

koersen penny-stocks duitsland

 

De penny stocks zijn aflopend gesorteerd op marktkapitalisatie, maar kunnen tevens gesorteerd worden op naam, koers, koerstijging/daling en handelsvolume.

Benieuwd naar de Duitse penny stocks in onze portefeuille?

Met Pennywatch Premium speuren we regelmatig de Duitse beurs af op zoek naar kansen. Voor onze voorbeeldportefeuille die onderdeel is van Pennywatch Premium kochten we tot op heden 2 Duitse penny stocks aan. Het aandeel United Mobility Technologies (UMDK) ontdekten we in een vroeg stadium. We kochten het aandeel voor 2 euro en namen vervolgens winst op een koers van 11,35 euro. Dit leverde ons een winst op van maar liefst 467,5%. Inmiddels is dit aandeel geen onderdeel meer van onze portefeuille.

Het tweede aandeel is nog wel onderdeel van onze portefeuille. We mikken met deze penny stock allereerst op een koerswinst van 100%. Benieuwd welk aandeel dit is? Meld je dan aan voor pennywatch premium via onderstaande link.

Klik hier voor toegang tot de portefeuille

 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer! 

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer!