pennywatch-partnerprogramma

Nieuw: Verdien geld met het Pennywatch Partnerprogramma

Ben jij veel actief op social media, heb je een brede kennissenkring, of heb je een website of blog? Goed nieuws! Vanaf vandaag is het namelijk mogelijk om hoge commissies te verdienen met je Pennywatch-account!

Hoe werkt het?

Geld verdienen met het Partnerprogramma van Pennywatch is erg eenvoudig. In de Partneromgeving kun je jouw eigen unieke referral-links genereren. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar het is gemakkelijker dan je denkt!

De referral-links zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke account. Lees je bijvoorbeeld een interessant artikel op onze website? Dan kun je ervoor kiezen om deze te delen via jouw persoonlijke link.

Stel je deelt een artikel van onze website via Facebook of in een appgroep via jouw persoonlijke link, dan is de kans groot dat mensen hierop klikken. Wordt de bezoeker vervolgens binnen 100 dagen lid van Pennywatch Premium? Dan ontvang je een commissie van maar liefst 50 euro!

pennywatch-partnerprogramma

Wanneer ontvang ik commissies van Pennywatch?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen via het Partnerprogramma van Pennywatch. Hieronder zetten we 4 verdienmogelijkheden op een rij:

1. Directe aanmelding bezoeker

De snelste route om een commissie te verdienen, is nadat een bezoeker zich direct aanmeld als lid via jouw referral-link. Dit is een logische route, wanneer jij bijvoorbeeld een vriend of familielid enthousiast vertelt over Pennywatch Premium.

We kunnen ons echter goed voorstellen dat dit niet altijd de weg is die een bezoeker bewandelt. Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om commissies te verdienen!

2. Een bezoeker keert binnen 100 dagen terug

Wanneer iemand op jouw unieke referral-link klikt, wordt er een cookie op zijn of haar apparaat geplaatst. Deze cookie is 100 dagen geldig. Wanneer de bezoeker binnen deze 100 dagen terugkeert op onze website en vervolgens lid wordt, koppelt ons systeem deze automatisch aan jouw account. De welverdiende commissie is dus helemaal van jou!

3. Een bezoeker wordt eerst gratis lid en vervolgens premium lid

Soms worden er voor bezoekers gratis downloads aangeboden. Bijvoorbeeld in de vorm van een gratis analyserapport. Dit rapport is te downloaden in ruil voor het opgeven van een emailadres. Vanaf dit moment wordt dit gratis lid (lead) definitief aan jou gekoppeld. Dit betekent dat je voorgoed alle commissies ontvangt die via dit lid binnenkomen. Dus na 100 dagen en zelfs na 3 jaar!

4. Terugkerende commissie na verlenging

Wanneer het lidmaatschap van een premium lid afloopt, ontvangt deze een verlengingsvoorstel. Indien dit lid oorspronkelijk door jou is aangebracht en deze vervolgens verlengt, ontvang je opnieuw een commissie. We kunnen je alvast verklappen dat deze kans vrij groot is, de meeste leden verlengen namelijk hun lidmaatschap!

Hoe kan ik Pennywatch promoten?

Het promoten van jouw unieke link kan op eindeloos veel manieren. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

1. Via social media

Heb je volgers op social media? Genereer een referral-link naar de aanmeldpagina of naar een interessant artikel. Deel deze vervolgens via social media. Wordt de bezoeker vervolgens binnen 100 dagen lid? Dan ontvang je een commissie!

2. In een persoonlijk gesprek

Of je nou een praatje maakt bij de koffieautomaat, in de supermarkt of op een verjaardagsfeestje. Eigenlijk valt er altijd wel een moment te bedenken om Pennywatch te promoten. Tip: Stuur de link simpelweg door via bijvoorbeeld  Whatsapp!

3. Via je eigen website of blog

Ben jij in het bezit van een eigen website of blog? Goed nieuws! Op deze manier kun je Pennywatch op talloze manieren promoten. Schrijf bijvoorbeeld een artikel over beleggen en verwerk hierin je eigen referral-links.

4. Via groepen

Dikke kans dat je lid bent van verschillende groepen die interesses met je delen. Dit kan een forum zijn, een Whatsapp-, Telegram- of natuurlijk een fysieke groep. Door de aanmeldpagina of artikelen van Pennywatch te delen kun je commissies verdienen!

5. Wees creatief

Uiteraard zijn er nog vele andere manieren om Pennywatch te promoten. Heb je een leuk idee? Schroom dan niet om creativiteit de vrije loop te laten!

Hoe kan ik me aanmelden voor het partnerprogramma?

Aanmelden voor het Partnerprogramma kan in 4 eenvoudige stappen.

  1. Login in op je Pennwatch account
  2. Selecteer in je dashboard > Partnerprogramma
  3. Voer je gegevens in
  4. Genereer je referral links

Hoe kan ik starten met het promoten van Pennywatch?

Je kunt starten met het promoten van Pennywatch door simpelweg je link te delen via de manieren zoals hierboven beschreven. In onderstaande video laten we zien hoe we een referral-link genereren en deze vervolgens kopiëren.

Hoe kan ik zien of ik een commissie heb verdiend? 

We kunnen ons voorstellen dat je als belegger het liefst toegang hebt tot zoveel mogelijk cijfers. Via de partneromgeving van Pennywatch is het mogelijk om jouw promotieactiviteiten nauwkeurig te volgen. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe vaak, wanneer en op welke link geklikt is.

Verder kunnen je zien welke kliks daadwerkelijk tot een sale hebben geleid. Jouw prestaties zijn bij te houden in handige grafieken. In de onderstaande video zie je hoe het in zijn werk gaat.

 

Hoe kan ik mijn saldo uitbetalen?

Minimaal 1 maal in de week worden sales gekeurd. Zodra een sale is goedgekeurd, is deze beschikbaar voor uitbetaling.  Het goedgekeurde saldo kun je op ieder moment uitbetalen. De verdiensten zijn netto en er worden geen uitbetalingskosten in mindering gebracht. Via een formulier kun je je jouw bankgegevens aan ons achterlaten.

Ben je ZZP’er of een bedrijf? In dit geval wordt je saldo inclusief BTW uitbetaald. Een sale van 50 euro exclusief BTW, zal dus automatisch leiden tot een uitbetaling van 60,50 inclusief BTW.

Heb je commissie verdiend? Dan wordt het openstaande saldo zo snel mogelijk aan je overgemaakt. De uiterste betaaldatum is 30 dagen na aanvraag. Kortom, waar wacht je nog op? Begin direct met het promoten van Pennywatch door op de link hieronder te klikken.

Klik hier om naar het partnerprogramma te gaan 

 

Top 3 brokers

Eenvoudig beleggen in aandelen, obligaties en ETF’s vanaf 1 euro! 

Beleg en ontvang tijdelijk tot €200,- transactietegoed bij Saxo. 

Profiteer van 0% commissie en beleg in fractionele aandelen en crypto. 

Top 3 investeringsmogelijkheden 

Vergelijk en spaar met vaste hoge rentes tot 4,45% per jaar! 

Investeer in consumentenleningen met een ROI tot 13% per jaar! 

Ontvang 10 euro en bouw aan je eigen vastgoedportefeuille!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gerelateerde artikelen: