favorieten-pw

Nieuw: Voeg artikelen toe aan Mijn Favorieten

We kunnen ons voorstellen dat je sommige artikelen op Pennywatch nog eens wilt teruglezen. Via de nieuwe Mijn Favorieten feature wordt dit plots wel heel gemakkelijk!

Waar vind ik Mijn Favorieten?

Tijdens je bezoek aan Pennywatch vind je de feature via “Mijn Favorieten” in het hoofdmenu. Door hier simpelweg op te klikken, verschijnt jouw lijst van favorieten op je scherm.

Favorieten Pennywatch

 

Hoe voeg ik artikelen aan Mijn Favorieten toe?

Je kunt artikelen aan je favorieten toevoegen door gebruik te maken van de favorietenbutton. Deze button die blauw is van kleur en vind je terug helemaal onderaan ieder artikel.

Hoe verwijder ik een artikel uit Mijn Favorieten?

Je verwijdert een artikel uit je favorieten op exact dezelfde manier zoals je artikelen toevoegt. Echter verschijnt in dit geval de tekst: Verwijder uit Favorieten. Na een klik op de button is het artikel uit je lijst gewist.

Voor wie is Mijn Favorieten beschikbaar?

Mijn favorieten is beschikbaar voor zowel premium als gratis bezoekers van ons platform. Houd er rekening mee dat je favorieten als gratis lid enkel worden opgeslagen op jouw apparaat. Heb je een premium lidmaatschap? Dan zijn de favorieten gekoppeld aan je persoonlijke account.

Hoe worden Mijn Favorieten opgeslagen?

Indien je niet in het bezit van een lidmaatschap worden je favorieten opgeslagen als cookie op het apparaat. Je favorieten worden hierdoor niet herkent op andere apparaten. Voor leden geldt dat favorieten worden opgeslagen in je persoonlijke account. Favorieten worden op ieder apparaat herkend.

Waarom zijn mijn favorieten niet meer zichtbaar?

In verschillende situaties kan het voorkomen dat je favorieten niet meer zichtbaar zijn. Hieronder vind je de meest voorkomende:

Geen lidmaatschap

  • Zorg dat je verbinding hebt met internet
  • Je maakt gebruik van een ander apparaat
  • Je surft in privé of incognito modus
  • Je surft in een andere browser
  • Je hebt je cookies onlangs gewist
  • Je hebt aangegeven geen cookies te willen accepteren van Pennywatch

Premium

  • Zorg dat je verbinding hebt met internet
  • Zorg ervoor dat je bent ingelogd

 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen:

Op zoek naar de volgende Tesla of Apple?

Ontvang iedere week een overzicht van kansrijke small cap aandelen