notities-pennywatch-3

Notities van aandelen nu beschikbaar voor Premium!

Door de enorme toestroom aan informatie waar we als belegger dagelijks mee te maken hebben, is het onmogelijk om alles te onthouden. Een notitieblok is daarom geen overbodige luxe. Erg handig om je gedachten van een half jaar terug nog even na te zoeken!

Hoe kan ik notities van aandelen maken?

1. Login en ga naar je dashboard
2. Klik op portefeuille 
3. Klik op een aandeel naar keuze
4. Klik op de button Notitie helemaal onderaan de aandelenpagina
5. Vervolgens verschijnt het notitiescherm zoals hieronder te zien.

Waarom is het notitieblok handig in gebruik?

Het is mogelijk om het notitieblok door je scherm te schuiven en het venster te vergroten of te verkleinen. Heb je alles genoteerd? Dan is het mogelijk om de notities te downloaden naar een Word-bestand of om deze te printen.

Jouw notities worden per afzonderlijk aandeel opgeslagen. Wanneer je notities maakt over aandeel A, verschijnen deze dus niet bij aandeel B. Wanneer je op een later moment terugkeert naar de aandelenpagina tover je de notities voor het specifieke aandeel met een muisklik weer op je scherm! Zo houd je je aantekening geordend en overzichtelijk.

Waar vind ik een overzicht van mijn gemaakte notities?

Je kunt een overzicht van alle notities terugvinden door via je dashboard in het menu op Notities te klikken. Heb je het notitiescherm al geopend? Klik dan op: bekijk alle notities. Vervolgens opent zich het volgende scherm:

Heb je veel notities gemaakt? Dan kun je gebruik maken van de zoekbalk. Verder kun je notities in bulk en los van elkaar downloaden en printen. Wanneer je voor de eerste optie kiest wordt er een enkel en overzichtelijk document van gemaakt. Onderaan het overzicht is het via de button Notitie trouwens ook mogelijk om een algemeen notitieblok te openen!

Notitie tip: Schrijf je gedachten op

Als belegger ben je nooit uitgeleerd. Bij Pennywatch streven we er dan ook dagelijks naar om onszelf te blijven verbeteren. Een manier die ons hierbij helpt is door het bijhouden van een dagboek. Hierin schrijven we dagelijks onze gedachten op over de beurs of een specifiek aandeel. Wat zijn mogelijke scenario’s? Waarom kopen we het aandeel? Wanneer willen we weer verkopen? De notities die je in het verleden hebt gemaakt, kunnen een handig hulpmiddel om beslissingen te nemen in moeilijke situaties. Kijk je bijvoorbeeld nog steeds hetzelfde tegen een aandeel aan na 5 groene of rode dagen?

Klik hier om naar je dashboard te gaan 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Heel even tussendoor...

gratis rapport 3 koopwaardige penny stocks

Ontvang binnen enkele seconden het rapport 3 koopwaardige penny stocks helemaal gratis in je mailbox!