Penny stocks Finland

Nu beschikbaar: Koersinformatie van 50+ Finse penny stocks!

Wees eens eerlijk? Hoe vaak heb jij in je leven een Fins aandeel gekocht? Dikke kans dat dit aantal op een hand is te tellen. Bij Pennywatch hebben we vaak het idee dat de beurs van Finland vaak wordt vergeten door beleggers.

Dit terwijl er meer dan 50 penny stocks een notering hebben aan de NASDAQ van Helsinki. Genoeg reden om af en toe een kijkje te nemen in het land dat net als wij ook gebruik maakt van de euro. Vanaf vandaag vind je alle koersen van Finse penny stocks terug op ons platform.

Je kunt de koersinformatie opvragen door hier te klikken of te navigeren naar Koersen > Finland.

Koersen penny stocks Finland

 

De penny stocks zijn aflopend gesorteerd op marktkapitalisatie, maar kunnen tevens gesorteerd worden op naam, koers, koerstijging/daling en handelsvolume.

Benieuwd naar de Finse penny stocks in onze portefeuille?

Met Pennywatch Premium speuren we regelmatig de Finse beurs af op zoek naar kansen. Voor onze voorbeeldportefeuille die onderdeel is van Pennywatch Premium kochten we tot op heden 2 Finse penny stocks aan. Deze staan op het moment van schrijven op een koerswinst van 59,75% en 9,26%.

Klik hier voor toegang tot de portefeuille

 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Gratis rapport: 3 kansrijke penny stocks voor 2022

Ontdek binnen enkele seconden 3 kansrijke penny stocks voor 2022. De aandelen zijn onderdeel van onze voorbeeldportefeuille!