penny stock screener

Penny stock screener beschikbaar voor 300+ aandelen!

Op zoek naar kansrijke penny stocks? Voor premium leden is het vanaf vandaag mogelijk om meer dan 300+ verschillende penny stocks in een oogopslag te screenen op belangrijke financiële ratio’s!

De penny stock screener is voorlopig beschikbaar voor de Nederlandse, Belgische en Franse, Duitse en Finse beurs.  Per screener vind je een overzicht van alle beschikbare penny stocks op de beurs van een specifiek land. De penny stocks kunnen worden gesorteerd op naam, koers, dagelijks koersverschil, market cap, aantal uitstaande aandelen en belangrijke en veelgebruikte financiële ratio’s.

penny stock screener

De penny stock screener is te vinden in je Dashboard onder de button Stockscreener of via het menu  Dashboard > Stock Screener.

We hebben er voor gekozen om de financiële ratio’s in het Engels weer te geven om verwarring door verschillende vertalingen te voorkomen. Er wordt momenteel gewerkt aan een lancering van de stock screener voor extra landen + een uitbreiding en verbetering van de huidige screener.

Klik hier om naar de stock screener te gaan 

Nog geen premium lid?

Naast de penny stock screener delen we met Pennywatch Premium ons onderzoek en vind je uitgebreide analyses van kansrijke (biotechnologie) penny stocks. De resultaten hiervan zijn rechtstreeks te volgen middels een voorbeeldportefeuille. Doordat je op de hoogte wordt gesteld van iedere transactie middels een email en/of Whatsappalert leer je wanneer en waarom we een penny stock aan- of verkopen.

Klik hier om lid te worden van Pennywatch Premium 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Op zoek naar de volgende Tesla of Apple?

Ontvang iedere week een overzicht van kansrijke small cap aandelen