aandeel Tie Kinetix

Hogere omzet, maar rode cijfers voor TIE Kinetix over eerste halfjaar van 2023

Vanmorgen kwamen voorbeurs de cijfers van TIE-Kinetix over het eerste halfjaar van 2023 uit. Hieronder vind je de belangrijkste cijfers in een handig overzicht:

Belangrijke cijfers HY 2023 HY 2022 Verschil (%)
Totale opbrengsten 8.024 7.172 12%
waarvan: SaaS-opbrengsten 6.319 5.366 18%
EBITDA (381) 31

Samenvatting

Het groeiplan voor 2022 lijkt een succes te zijn. Er is flink geïnvesteerd en dat werpt zijn vruchten af: de orderontvangst is meer dan 100% gegroeid in de eerste helft van 2023. De teams voor klantensucces en nieuwe zaken hebben veel nieuwe klanten binnengehaald. Om deze groei goed aan te kunnen, wordt de marktstrategie, aanbiedingen en interne processen gestandaardiseerd. Hierdoor kan er meer werk worden aangenomen zonder verdere kostenstijging. De standaardisatie is al goed op gang en zal in de tweede helft van het jaar worden voortgezet. Verwacht wordt dat de kosten zullen dalen als gevolg hiervan. De beloften van een gezond rendement op de investeringen van 2022 worden nagekomen. Uiteraard blijft er geïnvesteerd worden in het geavanceerde “next generation” FLOW-platform, dat wereldwijd alle internationale EDI- en e-invoicing-standaarden ondersteunt.

Grafiek aandeel TIE Kinetix

Aandeleninformatie

Bedrijf: TIE Kinetix NV
Ticker: TIE
ISIN: NL0010389508 
Beurs: Euronext Amsterdam 

Disclaimer

Dit overzicht en de samenvatting zijn gegenereerd met behulp van kunstmatige intelligentie. Eventuele fouten zijn voorbehouden 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Andere artikelen in deze categorie:

Op zoek naar de volgende Tesla of Apple?

Ontvang iedere week een overzicht van kansrijke small cap aandelen