Op zoek naar winstgevende penny stocks en meer? 

Omdat je besloten hebt het gratis rapport te bekijken, geven we je bij deze eenmalig de mogelijkheid om jezelf toegang te verschaffen tot al onze kansrijke en penny stocks voor een fractie van de prijs. Je leest er hieronder meer over.


Dit is wat je van ons krijgt…

Alsjeblieft een eenmalige 27% korting! 

✔ Direct toegang tot onze portefeuille

✔ Voornamelijk samengesteld uit penny stock aandelen

✔ Een behaald rendement van 34,69% in 2020. 

✔  24/7 inzicht in de portefeuille, kaspositie en alle transacties

✔ Alerts van aan- en verkopen via Whatsapp en/of email

✔ Tijdelijke korting van 27%

Track record 2020

Met onze aankopen mikken we gebruikelijkerwijs op een koerswinst van 100% of meer. Hieronder zie je een greep uit onze winstnemingen in 2020.

Altimmune (ALT) 1801,15%
McPhy Energy (MCPHY) 576,21%
United Mobility Technology (UMDK) 467,5%
Cymabay Therapeutics (CBAY) 268,25%
Fortuna Silver Mines (FSM) 116,55%
Nextedia (ALNXT) 105,17%
Albemarle Coporation (ALB) 101,62%
ResTORbio (TORC) 100,85%

Track record 2021

Ook in 2021 trekken we de lijn van ons debuutjaar door. Hieronder vind je een greep uit onze winstnemingen. Het overzicht is bijgewerkt t/m augustus.

Alumexx (ALX) 334,14%
United Mobility Technology (UMDK) 323,00%
Charles and Colvard (CCJ) 259,28%
Lexicon Pharmaceuticals 241,54%
AVEO Pharmaceuticals (AVEO) 192,7%
Atari (ATA) 160,4%
Media and games Invest (M8G) 116,67%
Opiant Pharmaceuticals (OPNT) 102,13%

Minimaal risico, maximaal rendement!

Zeer goedkope aandelen

De portefeuille bevat penny stocks en overdreven afgestrafte aandelen 

Gezonde bedrijven

Onze strategie is gericht op beleggen in gezonde bedrijven om neerwaarts risico te beperken

Uitgebreide analyses

De aandelen worden zowel fundamenteel als technisch geanalyseerd

Risicomanagement 

Beperkt neerwaarts risico, hoog opwaarts potentieel

Zorgvuldig gekozen instapmomenten

Risicobeperking d.m.v. technische analyse

Monitoring

Dicht op de markt en continu op zoek naar nieuwe kansen

Alerts via Whatsapp en email!

Wanneer er een wijziging in onze modelportefeuilles plaatsvindt, ontvang je een alert via Whatsapp of email. Door Whatsapp alerts in te schakelen, ontvang je een korte alert via Whatsapp van een uitgevoerde order of overige belangrijke alerts. Hiermee wordt de vertraging tussen de transactie en de alert geminimaliseerd naar enkele seconden!

Door inschakeling van Whatsapp alerts ben je sneller op de hoogte van onze transacties, waardoor je nog beter kunt leren van onze manier van handelen! Bovendien valt een Whatsappje meer op dan een email, waardoor je voorkomt dat je alerts over het hoofd ziet.

Mocht je alerts liever niet via Whatsapp willen ontvangen, dan ontvang je nog altijd de uitgebreide alert via email. Hier vind je details van de volledige transactie terug en lees je in beknopte analyse waarom de transactie werd uitgevoerd.

Koopwaardigheid, risico en volatiliteit inzichtelijk via kleuren!

Regelmatig krijgen we de volgende vragen van onze leden: Welke aandelen in de portefeuille vinden jullie koopwaardig? Is er door het aanschaffen van aandeel X sprake van een verhoogd risico? Waarom daalde aandeel Y gister met 15% en stijgt het vandaag weer met 10% zonder enig nieuws?

Stuk voor stuk goede en logische vragen. Sinds kort zijn daarom de koopwaardigheidverwacht risico en verwachte volatiliteit per aandeel inzichtelijk gemaakt. Ook vind je hier grafieken en belangrijke cijfers over specifieke aandelen.

Via de handige kleuren kun je in één oogopslag zien wat voor je vlees je in de kuip hebt. Vervolgens kun je beginnen aan de verdere analyse van het aandeel met behulp van de beschikbare rapporten!

Heldere analyserapporten en meer!

Op het moment dat wij een aandeel aan de portefeuille ontvang je naast een alert tevens een analyserapport per email. Hierin vertellen wij je waarom we het aandeel kansrijk vinden en tot aanschaf overgaan. In het rapport vind je een omschrijving van de bedrijfsactiviteiten, vooruitzichten, kerncijfers en een waardering. Ook wanneer we tot verkoop overgaan vertellen we waarom we dit doen. Alle rapporten en historische alerts zijn op ieder moment terug te vinden in onze online ledenomgeving. Op deze manier bieden we je handvatten naast je eigen onderzoek.

Verder krijg je toegang tot onze watchlist. Hierop staan aandelen die we monitoren en waarvan we het optimale koopmoment afwachten. Of er daadwerkelijk tot koop wordt overgegaan is afhankelijke van diverse factoren. De bedrijfs- en koersontwikkeling worden in ieder geval op de voet gevolgd!

Risico versus rendement

Wij kopen enkel aandelen met een zeer hoog winstpotentieel. Een aandeel dat een verwacht rendement heeft van minder dan 100% is al snel niet interessant voor onze portefeuille.

Wij zijn ons ervan bewust dat hier vaak een fors verhoogd risico tegenover staat. Vandaar dat wij een strategie hebben ontwikkeld om het neerwaarts risico fors te beperken, terwijl het opwaarts potentieel behouden blijft.

Deze methode bestaat uit een uitgebreide fundamentele analyse, waarbij voldaan moet worden aan strenge randvoorwaarden. Hierdoor passen 99% van penny stock aandelen niet in onze portefeuille. Het instapmoment wordt bepaald met behulp van technische analyse, waarbij eerst een risico / rendement ratio berekend wordt.

Mocht er onverhoopt een verkeerd aandeel aangeschaft worden, dan is het kleine verlies van te voren al rekening gehouden. We spreken dus altijd van een gecalculeerd risico. Het winstpotentieel is echter fors hoger dan het verliespotentieel waardoor hoge rendementen behaald kunnen worden.

Bonus: Biotechportefeuille

✔ Gratis toegang bij premium lidmaatschap

✔ Hoog rendement van 42,19% rendement in 2020

✔ Altijd live inzicht in de portefeuille, cashpositie en transacties

✔ Alerts van aan- en verkopen via Whatsapp en/of email

✔ Toegang tot alle rapporten

✔ Nog maar 40% van het startbedrag geïnvesteerd.

Alle kansrijke penny stocks ontdekken? Meld je aan!

✔ Toegang tot alle premium onderdelen

✔ Tijdelijk 2 jaar voor omgerekend 2,77 per week (meest gekozen)

✔Tijdelijke korting tot 25% (van 398,- voor 299,-) 

✔ Bonus: Gratis toegang biotechportefeuille

✔ Geen automatische verlenging, dit bepaal je helemaal zelf

✔ Verlengen kan vervolgens tegen reguliere tarieven

✔ Aanmelding mogelijk iDEAL, Bancontact, creditcard en meer

Gegevens:

           

Wat zeggen andere Premium leden over ons op Twitter? 

Previous
Next

De beoordelingen zijn door premium leden geschreven toen we in augustus 2021 hebben gevraagd feedback te geven op onze diensten.