boeken over beleggen

3 boeken die je leren om succesvol te beleggen (in penny stocks)

In dit artikel bespreken we kort 3 waardevolle boeken die je als belegger gelezen moet hebben. Na het lezen zul je beslagen ten ijs komen en je kansen aanzienlijk vergroten om succesvol te beleggen op de beurs!

Het eerste boek leert je hoe je winstgevend kunt handelen in penny stocks. Mocht je een beginnende belegger zijn dan raden we tevens het lezen van het tweede boek aan. Het laatste boek is breder georiënteerd, maar oh zo belangrijk voor het creëren van een juiste mindset die je noodzakelijk is als belegger.

1. Invest in Penny Stocks

Peter Leeds begon op zijn 14e te beleggen in penny stocks. Hij spaarde op deze jonge leeftijd $3600 bij elkaar. Hij kocht vervolgens een waardeloze penny stock en hij verloor zijn volledige inleg.In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten motiveerde dit hem om beter onderzoek te doen. Peter Leeds ontwikkelde vervolgens een strategie om succesvolle penny stocks te selecteren.

Inmiddels heeft Peter Leeds een enorm kapitaal vergaard met deze strategie. In het onderstaande boek deelt hij deze strategie met zijn lezers. Dit boek is bij afstand het beste boek in deze categorie. Na dit boek ben je namelijk in staat winstgevend te beleggen in penny stocks. Kortom, iedere belegger zou het in de kast moeten hebben staan. Dikke kans dat dit je beste investering ooit wordt…

Klik hier om het boek te bestellen 

2. Beleggen voor dummies

Hoewel we de titel een beetje kinderachtig vinden klinken, ben je na het lezen van dit boek ben je gewapend met een brede basiskennis om de aandelenmarkt te betreden. Je wordt op de hoogte gestelde van allerlei beleggingsmogelijkheden en geen onderwerp wordt overgeslagen.

Het boek gaat verder de diepte in dan de titel misschien doet vermoeden. Voor zowel beginnende als ervaren beleggers is het dan ook nuttig het boek door te lezen. Verder wordt je geleerd een beleggingsplan te maken, zodat je je geld kunt laten groeien. Hierna ben je zeker geen dummie meer!

Klik hier om het boek te bestellen 

3. Rich dad, poor dad 

In dit boek vertelt Robert Kyosaki over hoe hij opgroeide en over geld leerde van twee heel verschillende vaders (één was de vader van zijn jeugdvriend). De zeer verschillende ideeën van zijn niet-zo-rijke vader in vergelijking met de rijke vader onthullen totaal verschillende ideeën over het leven en rijkdom.

Dit boek doet je beseffen hoe belangrijk financiële educatie is. Tevens dringt het besef door hoe weinig we er over leren tijdens onze jeugd.  Het verschil tussen activa en passiva en het belang van geld voor je laten werken, in plaats van dat je voor geld moet werken, is één van de grootste lessen die je leert tijdens dit zeer leerzame boek.

Na het lezen van dit boek zul je met een compleet andere mindset nieuwe investeringen doen.

Klik hier om het boek te bestellen 

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.