penny-stocks

Gids: Winstgevend beleggen in penny stocks

Er zijn talloze boeken geschreven over penny stocks. Vele beloven gouden bergen. Soms zijn ze zelfs geschreven door beleggers die nog nooit een euro hebben verdiend op de beurs. Het volgende boek geeft echter het eerlijke verhaal. Het wijst op de grote gevaren die op de loer liggen, maar tegelijkertijd ook om deze gevaren te herkennen.

Het boek is opgesteld als gids. Hierdoor leer je in gemakkelijk te begrijpen stappen op zoek te gaan naar de volgende biotechraket of techgigant. Dit terwijl deze aandelen “nu nog” goedkoop zijn op te pikken en het neerwaartse risico aan de hand van goede adviezen beperkt wordt.

Miljonair door penny stocks

Peter Leeds begon op zijn 14e te beleggen in penny stocks. Hij spaarde op deze jonge leeftijd $3600 bij elkaar. Hij kocht vervolgens een waardeloze penny stock en hij verloor zijn volledige inleg.

In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten motiveerde dit hem om beter onderzoek te doen. Peter Leeds ontwikkelde vervolgens een strategie om succesvolle penny stocks te selecteren.

Inmiddels heeft Peter Leeds een enorm kapitaal vergaard met deze strategie. In het onderstaande boek deelt hij deze strategie met zijn lezers.

Dit boek is bij afstand het beste boek in deze categorie. Na dit boek ben je namelijk in staat winstgevend te beleggen in penny stocks.

Kortom, iedere belegger zou het in de kast moeten hebben staan. Dikke kans dat dit je beste investering ooit wordt…

Bestellen kan via onderstaande afbeelding

 

 

 

Heb jij dit boek al gelezen of ben je het van plan aan te schaffen? Laat het dan vooral weten in een reactie!

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Andere artikelen in deze categorie:

Op zoek naar de volgende Tesla of Apple?

Ontvang iedere week een overzicht van kansrijke small cap aandelen