Vastgoed-beleggen

Beleg in vastgoed vanaf kleine bedragen en ontvang 100 euro!

Een gemiddelde koopwoning in Amsterdam kostte in 2019 gemiddeld €485.000,-. Dankzij de historisch lage rente en aanblijvende krapte op de woningmarkt schieten de huizenprijzen afgelopen jaren door het dak. Dit is vooral het geval in de grote steden. Vastgoedmiljonairs gedijen goed op deze marktomstandigheden.

Voor de particuliere belegger is de vastgoedmarkt daardoor helaas moeilijk toegankelijk geworden. Dit is jammer, want met vastgoedbeleggingen vallen mooie rendementen te behalen. Naast het ontvangen van huurinkomsten kan de waarde van vastgoed namelijk fors stijgen. Bovendien is beleggen in vastgoed een mooi alternatief naast je gewone aandelenportefeuille.

 

stijging-huizenprijs
Stijging huizenprijzen Nederland

 

Beleggen in vastgoed vanaf kleine bedragen

Investeren in vastgoed kan op verschillende manieren. Zo kun je zelf investeren in beleggingspanden of er kan belegd worden via een vastgoedfonds. In beide gevallen is de inleg vaak hoog. Bedragen van meer dan 100.000 euro zijn de normaalste zaak van de wereld in deze sector. Sinds dit jaar is echter mogelijk om vanaf kleine bedragen te investeren in de vastgoedsector.

Via Exporo is het sinds dit jaar mogelijk om middels kleine bedragen te beleggen in de prachtige vastgoedobjecten. Het Duitse fintech bedrijf groeide sinds 2014 in eigen land uit tot marktleider op dit gebied. Wat beleggen via Exporo aantrekkelijk maakt is dat instappen al mogelijk is vanaf 1000 euro. Bovendien rekent het geen extra kosten.

Hoe werkt beleggen in vastgoed?

Door te beleggen in vastgoed kan er op twee manieren rendement worden gemaakt. Door huurinkomsten en door waardestijging van het vastgoedobject. Door te investeren via Exporo profiteer je van beide. Per kwartaal ontvang je vanuit Exporo een deel van je huurinkomsten. Voor de huurders en het onderhoud zorgt Exporo, op deze manier genereer je dus een directe cashflow.

 

beleggen-in-vastgoed

Hoe werkt de financiering?

Ongeveer de helft van de beleggingspanden wordt gefinancierd met een banklening. De andere helft wordt opgehaald via particuliere investeerders. Afhankelijk van je investering koop je dus een gedeelte van een pand. Zo ben je in staat te beleggen in panden die al gauw enkele miljoenen kosten. Zo profiteer je van het vastgoed alsof je een eigenaar bent.

Voor de transactie wordt er gebruik gemaakt van de innovatieve blockchaintechnologie. Hierdoor is je investering veilig, snel en worden er geen extra kosten berekend.

Hoe weet ik wat ik koop? 

Een sterk punt van Exporo is dat je precies weet waar je in je belegd. Alle informatie waar je normaal gesproken als koper over wilt beschikken is voorhanden. Exporo is volledig transparant. Mocht je tussendoor je aandeel in het vastgoedobject willen verkopen, dan is dit tevens mogelijk.

beleggingspand

Hoe ontvang ik 100 euro op mijn rekening?

Via Pennywatch is het mogelijk om  direct na je investering 100 euro op je bankrekening te ontvangen. Investeren is mogelijk vanaf 1000 euro. In het geval van deze investering heb je je eerste 10% rendement dus wel heel makkelijk verdiend!

Om de 100 euro te ontvangen kun je gebruik maken van de volgende code: WELKOM

Klik hier om te investeren in vastgoed en 100 euro op je bankrekening te ontvangen. 

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *