beleggen-in-techaandelen

3 Canadese technologie penny stocks die de wereld kunnen veranderen

Beleggen in technologie aandelen heeft beleggers het afgelopen decennium geen windeieren gelegd. De bekende FAANG (Facebook, Amazon, Apple, Netflix en Google) hebben de wereld letterlijk veranderd met hun producten en diensten. Hoewel 99,99% van de bedrijven niet uitgroeit tot het formaat van eerdergenoemd, staat tegelijkertijd buiten kijf dat nieuwe technologiereuzen als deze geboren zullen worden.

In dit artikel bespreken we 3 innovatieve techbedrijven die als echte penny stock noteren, aangezien de beurskoersen na de flinke correctie op historisch lage koersen handelen. Wie weet waar ze staan over een jaar of 10…

1. Drone Delivery Canada Corp. (FLT)

Het Canadese Drone Delivery Canada richt zich op het creëren van innovatieve logistieke platforms voor de retail en overheden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bezorgen van een pakketje, medicijnen of eten.

Het bedrijf heeft inmiddels een behoorlijke marktkapitalisatie verworven van 112 miljoen Canadese dollars. Zoals bij veel technologiebedrijven gaan de kosten voor de baten uit. Drone Delivery Canada draait nog geen omzet. Afgelopen jaar werd er een verlies geleden van ongeveer 14,7 miljoen dollar.

Aandeleninformatie

Bedrijf: Drone Delivery Canada Corp. 
Ticker: FLT
Beurs: Toronto Venture Exchange
ISIN: CA26210W1005 

Grafiek

2. MCloud (MCLD)

Mcloud is een bedrijf dat kunstmatige intelligentie en data gebruikt om energiebronnen efficiënter te benutten. Op deze manier wordt verspilling tegengegaan. Bovendien kan de levensduur van de bronnen en het net worden verhoogd. Het bedrijf heeft een uitgebreide klantportfolio met verschillende grote bedrijven zoals Starbucks, The Bank of America en Cinemark.

De marktkapitalisatie van het technologiebedrijf betreft 37,8 miljoen Canadese dollars. De omzet zit de laatste jaren flink in de lift. In 2017 werd er nog geen miljoen omgezet, afgelopen jaar was dit al 25,6 miljoen. Het bedrijf is nog niet in staat gebleken winst te maken. In 2019 werd er 44 miljoen verlies geleden.

Aandeleninformatie

Bedrijf: MCloud
Ticker: MCLD
Beurs: Toronto Venture Exchange
ISIN: CA5822706092 

Grafiek

3. American Aires (WIFI)

American Aires Tech is een Canadees bedrijf dat zich bezighoudt met nanotechnologie. Het bedrijf richt zich op het beschermen van (mogelijk) schadelijke elektromagnetische straling van bijvoorbeeld een mobiele telefoon of het nieuwe 5g netwerk.

Het bedrijf is met een marktkapitalisatie van 6 miljoen eigenlijk te klein voor de beurs. De omzet van het bedrijf groeit snel, maar stelt nog niet veel voor. In 2018 werd er iets meer dan 0,5 miljoen omgezet. Afgelopen boekjaar was dit 2,3 miljoen. Onder aan de streep weet het bedrijf nog geen groene cijfers te schrijven. Er werd afgelopen jaar een verlies van meer dan 6 miljoen geleden.

Het aandeel is te koop voor 0,24 dollar op de Canadese beurs onder de toepasselijke ticker WIFI.

Aandeleninformatie

Bedrijf: American Aires Inc
Ticker: WIFI / A5A
Beurs: Toronto Venture Exchange / Frankfurt
ISIN: CA02377G1054 

Grafiek

Welke technologieaandelen kan ik het beste kopen?

Dit artikel is slechts informatief. Het benoemen van de aandelen in dit artikel betekent niet dat deze onderdeel zijn van onze Premium portefeuilles. Ben je benieuwd welke penny stocks wij wel in onze portefeuille hebben?

Klik hier om je aan te melden voor premium

 

  

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.