aandeel-accsys

Accsys, stap terug en vervolgens 3 vooruit

Accsys, de houtveredelaar uit Arnhem lijkt steeds meer aandacht te krijgen onder beleggers. Dit is niet onterecht, want het bedrijf staat er goed voor. Beleggen in het het aandeel Accsys is afgelopen periode dan ook lucratief gebleken.

Het bedrijf bevindt zich in een markt waar de vraag naar het product hoger is dan er op dit moment geproduceerd kan worden. Vandaar dat er hard gewerkt wordt aan het opschalen van de capaciteit.

Technische analyse

Accsys bevindt zich in een sterk stijgende trend. Er is een duidelijke trendkanaal gevormd waartussen gehandeld kan worden. Het bereiken van de bovenkant van dit kanaal werd gespot op ons platform en dit leidde dan ook tot verscheidene winstnemingen bij onze leden.

De koers lijkt op dit moment moeite te hebben om hogere koersen neer te zetten. In het verleden hebben we elke keer gezien, dat na een periode van sterke stijging er een correctie op de koers plaatsvond. Zie onderstaande grafiek.

aandeel-accsys

Een negatieve cross op de macd indicator, zou deze correctie tot stand kunnen brengen. Het aanschaffen van aandelen Accsys wordt voor beleggers opnieuw interessant rond het niveau van de oplopende bodemlijn.

Conclusie

Accsys bevindt zich in een sterk opwaartse trend, een kortstondige daling lijkt waarschijnlijk. Een verkoopsignaal van de MACD indicator zal hiervoor bevestiging geven. Een vervolg van de opwaartse trend is vervolgens het meest waarschijnlijke scenario.

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen:

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer! 

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer!