Cryptology Asset Group

CoinIX, durfkapitalist gericht op de blockchaintechnologie

coinIX is een durfkapitaal investeringsmaatschappij gericht op blockchain technologie. Het bedrijf investeert in startups, tokenprojecten en liquide cryptocurrencies. coinIX investeert dus in de volledige waardeketen van het blockchain-ecosysteem.

Opmerkelijk track record

coinIX is eind 2017 opgericht en heeft nu al een opmerkelijk trackrecord op het gebied van investeringen. Zo is de waarde van het token “The Graph” op piekwaarde meer dan tweehonderd keer gestegen sinds de initiële investering in juli 2020. In de portefeuille bestaande uit aandelenbeleggingen, tokenprojecten en cryptocurrencies zijn er ook andere posities met uitstekende prestaties.

Knowhow en netwerk als sleutels tot succes

Aantrekkelijke blockchainprojecten en startups kunnen kieskeurig zijn wat betreft hun investeerders. Naast financiële middelen kan het coinIX-team strategisch advies, expertise uit de investeringsportefeuille en externe netwerken, knowhow op het gebied van regelgeving en uit de traditionele financiële sector aanbieden. Dit opent investeringsmogelijkheden die voor andere investeerders gesloten zijn.

Duizelingwekkende groei

De blockchainmarkt is de afgelopen jaren met hoge dubbele cijfers gegroeid en zal naar verwachting tot 2024 een CAGR van meer dan 40% per jaar laten zien. Als early mover is coinIX goed gepositioneerd om te profiteren van een technologie die op het punt staat zijn volledige potentieel te ontplooien.

coinIX biedt beleggers die anders buitengesloten zijn toegang tot de snelgroeiende blockchain- en cryptomarkt. Bovenop de huidige NAV resulteert de upside uit verdere waardestijgingen van de huidige portefeuille en uit toekomstige transacties.

Koersdoel  en beoordeling

Aangezien de cryptomarkt zich herstelt van de recente inzinking, actualiseren wij onze waardering en komen wij tot een nieuw PT van EUR 5,71 (oud: EUR 5,61). Extra upside resulteert uit verdere waardestijgingen van de huidige portefeuille en uit toekomstige transacties. Wij herhalen de aanbeveling KOPEN. Met tot 10 aandelen- en tokenprojecten in de pijplijn lijkt de nieuwsstroom de herwaardering te ondersteunen.

Grafiek

Aandeleninformatie

Bedrijf: coinIX GmbH & Co KGaA
Beurs: Xetra
Ticker: XCX
ISIN: DE000A2LQ1G5

Over de auteur

Deze analyse wordt je aangeboden door AlsterResearch. AlsterResearch is een Duits bedrijf en doet professioneel aandelenonderzoek naar (vooral) Duitse aandelen voor institutionele beleggers conform MIFID II richtlijnen. Je kunt je inschrijven op de ResearchHub door hier te klikken.

Top 3 brokers

Eenvoudig beleggen in aandelen, obligaties en ETF’s vanaf 1 euro! 

Beleg en ontvang tijdelijk tot €200,- transactietegoed bij Saxo. 

Profiteer van 0% commissie en beleg in fractionele aandelen en crypto. 

Top 3 investeringsmogelijkheden 

Vergelijk en spaar met vaste hoge rentes tot 4,45% per jaar! 

Investeer in consumentenleningen met een ROI tot 13% per jaar! 

Ontvang 10 euro en bouw aan je eigen vastgoedportefeuille!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.