Cryptology Asset Group

Cryptology Asset Group: Holding voor Bitcoin en blockchainprojecten handelt fors onder NAV

Cryptology Asset Group is een toonaangevende Europese holdingmaatschappij voor Bitcoin en Blockchain-gerelateerde bedrijfsmodellen. Cryptology werd opgericht door Christian Angermayer’s family office, Apeiron Investment Group, en crypto-legende Mike Novogratz. Opmerkelijke portfoliobedrijven zijn Bitcoin-grootmacht B1, het toonaangevende HPC-datacenter Northern Data, de commissievrije online neobroker nextmarkets en de digitale activabeheergroep Deutsche Digital Assets (voorheen Iconic).

 

Samenvatting

  • De Cryptology Asset Group is een van de toonaangevende Europese holdings voor Bitcoin en Blockchain gerelateerde bedrijfsmodellen. Volgens de laatste shareholders letter moet de strategie worden bijgesteld en zal € 100 miljoen niet worden geïnvesteerd in cryptofondsen zoals gepland. In plaats daarvan wil het bedrijf zich richten op eigen investeringen.
  • Momenteel zitten we in een “cryptowinter”. Bitcoin (BTC), de belangrijkste valuta voor de bredere cryptomarkt en schommelt momenteel rond de $17.000, een daling van 75% ten opzichte van de piek van november 2021. Bitcoin is niet de enige crypto die onder neerwaartse druk staat. Ethereum (ETH) en andere toonaangevende altcoins zoals Cardano (ADA) en Polygon (MATIC) hebben dit jaar tot nu toe meer dan 70% verloren. Deze trend wordt ook weerspiegeld in Cryptology Asset Group’s portefeuille. Naar onze mening weerspiegelt de koers van het aandeel deze ontwikkeling momenteel echter te pessimistisch. Zo lag de marktkapitalisatie (€ 142,22 miljoen per 01.12.2022) ook aanzienlijk onder het balansvermogen van € 295,31 miljoen, met een eigenvermogensratio van 98,4%.

Conclusie

De onderneming wordt momenteel verhandeld tegen € 2,49 per aandeel en heeft een NAV gepubliceerd van € 4,79 per aandeel (30.11.2022) volgens de IFRS-principes. Wij hebben de afzonderlijke deelnemingen van de portefeuille bekeken en een NAV van € 7,12 per aandeel vastgesteld volgens de GBC-waardering. De onderneming wordt momenteel dus aanzienlijk onder de NAV verhandeld en wij kennen een “Buy” rating toe gezien het hoge opwaarts potentieel.

Grafiek Cryptology Asset Group

Aandeleninformatie

Naam: Cryptology Asset Group
Symbool: CAP
Beurs: Frankfurt
ISIN: MT0001770107 

Deze analyse wordt je aangeboden vanuit een samenwerking met GBC AGGBC AG is een bankonafhankelijk Duitse investeringshuis en heeft veel ervaring en deskundigheid op het gebied van emissies voor kleine tot middelgrote Duitse ondernemingen. GBC AG is een betrouwbare en onafhankelijke partner voor vraagstukken op de kapitaalmarkt. 

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.