penny stocks kopen

Gratis rapport: 3 koopwaardige penny stocks onder een euro!

Dit artikel bevat een downloadlink voor een rapport met 3 beknopte analyses van koopwaardige penny stock aandelen. De aandelen noteren op het moment van schrijven minder dan euro. Deze update werd op 29 februari aan onze nieuwsbriefleden verzonden. 

De afgelopen dagen kregen we veel e-mails van panikerende beleggers. Er lijkt geen einde aan de beursdalingen te komen en sommige beleggers liquideerden zelfs de volledige portefeuille!

Corona

Wereldwijd gingen de beurzen afgelopen week bijna loodrecht naar beneden. Op Wallstreet is er zelfs sprake van de slechtste week sinds de kredietcrisis van 2008!

Dat het Coronavirus een tijdelijke impact gaat hebben op de economische groei staat buiten kijf. In onze ogen van Pennywatch is deze beursdaling echter zwaar overdreven.

Beleggers lijken gevoed door angstaanjagend en overdreven mediaheadlines met een horrorscenario rekening te houden: een soortgelijke situatie in de Europa en de VS zoals in Wuhan. Dit terwijl de situatie in laatstgenoemde over het hoogtepunt heen is en er hier veel te laat ingegrepen werd.

Herstel

Voor dit scenario is het nog veel te vroeg en we denken dat door de uitstekende quarantainemaatregelen het niet zomaar zo’n vaart zal lopen. De grootste daling zal waarschijnlijk snel achter de rug zijn, waardoor de rationaliteit snel zal terugkeren onder beleggers. Kortom, we verwachten herstel op korte korte termijn.

Inkopen

Omdat de beurzen uitgaan van het ergste, bieden de huidige dalingen uitstekende koopkansen. Wij kochten dan ook flink in afgelopen dagen. Premium leden ontvingen alerts van maar liefst 9 aandelen die op onze watchlist op een koopmoment wachtten!

We laten jou uiteraard niet met lege handen staan. In het volgende rapport delen we 3 koopwaardige penny stocks die door de correctie zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Deze is te downloaden via onderstaand formulier. Doe er je voordeel mee!

Wat denk jij dat de beurzen de komende maanden gaan doen? Laat het hieronder weten in een reactie!

Profiteer van de volgende acties: 

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van lage tarieven en ontvang tot 2,8% rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Handel tot 10.000 euro gratis

Koop, verkoop en bewaar 200+ crypto valuta bij Nederlands grootste exchange

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gerelateerde artikelen:

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.