Jaaroverzicht Pennywatch

Jaaroverzicht: Pennywatch verslaat AEX met 30,37%

Dit jaaroverzicht werd op 1 januari tevens naar onze premium leden verstuurd. In deze gratis versie zijn sommige aandelen gemaskeerd. Om volledige toegang te verkrijgen tot al onze premium onderdelen kun je gebruik maken van de button onderaan deze mail.

Allereerst wensen we je een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe! Buiten kijf staat dat we kunnen terugkijken op een in vele opzichten buitengewoon jaar.

We startten onze portefeuille begin 2020 en kregen vrijwel direct een historische beurscrash om de oren. En oef, wat ging het hard. Gelukkig bleken we in staat de rust en rationaliteit te bewaren en herschikten onze portefeuille naar de snel veranderende omstandigheden.

We namen bijvoorbeeld afscheid van diverse kwetsbare sectoren zoals airlines, financials en bouw. Hier kwamen andere sectoren voor in de plaats zoals edelmetalen, fintech en gaming. Sectoren die momenteel erg goed liggen bij beleggers.

Ondanks de vervelende coronaperikelen zijn we trots en meer dan tevreden met de resultaten van de modelportefeuilles in het debuutjaar van Pennywatch Premium.

Onze algemene portefeuille die voornamelijk bestaat uit penny stock aandelen presteerde ruim beter dan de AEX.

Algemene portefeuille: 34,69%
AEX: 3,31%

Wanneer we de portefeuille corrigeren met dividend, komen we uit op een totaalrendement van 33,68%. We verslaan hiermee de AEX met  30,37%!

Onze biotechportefeuille werd op 28 januari van dit jaar gelanceerd. We weten het jaar af te sluiten met een zeer hoog rendement.

Biotechportefeuille: 42,19%
NASDAQ Biotechnology Index: 25,69%

Wanneer we onze portefeuille vergelijken met de NASDAQ Biotechnology Index, verslaan we deze index met 16,5%. Er werden geen dividenden ontvangen.

Volledig toegang tot onze portefeuilles en alle alerts ontvangen? Je kunt nog kort gebruik maken 50% korting + bonus, waarbij je gratis toegang krijgt tot de biotechportefeuille.  

Klik hier om je aan te melden 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer! 

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer!