Maandoverzicht januari: Opnieuw honderden procenten winst!

Het maandoverzicht werd op 31 januari naar onze premium leden verstuurd. In deze gratis versie zijn sommige aandelen gemaskeerd. Om volledige toegang te verkrijgen tot al onze premium onderdelen kun je gebruik maken van de button onderaan dit artikel.

We kunnen terugkijken op een spectaculaire start van het nieuwe jaar, waarin we deze maand maar liefst 4x winsten van meer dan 100% veilig stelden. Met in achtneming van het in onze ogen oververhitte beurssentiment, waren we opnieuw terughoudend met aankopen en kochten slechts 1 nieuw aandeel aan.

Afgelopen week bleek dit een verstandige en juiste keuze. Hoewel het moment dat een correctie van de beurzen zal plaatsvinden zich lastig laat voorspellen, is het een wetmatigheid dat deze vroeg of laat altijd corrigeren. Hetgeen dan ook gebeurde. Dit is overigens geen enkele reden voor paniek en er is slechts sprake van een noodzakelijke en gezonde correctie in onze ogen.

Door gedaalde koersen loopt er weer wat lucht uit de ballon, wat leidt tot nieuwe kansen. Op dit soort momenten is het raadzaam om je boodschappenlijstje klaar te hebben. Met een gespekte cashpositie is voor februari ons oog dan ook gevallen op een aantal aandelen die er wel erg hard van langs van kregen…

Maandoverzicht

Hieronder vind je het overzicht voor de maand januari.

We namen de volgende winsten:

Algemene portefeuille:

Alumexx (ALX)                                       334,14%
Een Nederlands aandeel                      168,29%
Media and Games Invest (M8G)         116,67%

Biotechportefeuille:

Lexicon Pharmaceuticals (LXRX)      241,54%

In de afgelopen maand kochten we 1 nieuwe positie aan.

Algemene portefeuille
:
Een fintech aandeel                             -2,96%

De algemene portefeuille heeft momenteel een cashpositie van 26,7%.

De biotechportefeuille heeft momenteel een cashpositie van 54%.

Volledig toegang tot onze portefeuilles en alle alerts ontvangen? Je kunt nog kort gebruik maken 55% korting + bonus, waarbij je gratis toegang krijgt tot de biotechportefeuille.  

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.