Maandoverzicht november: Tweemaal 100%+ winst!

Het maandoverzicht werd vanmorgen tevens naar onze premium leden verstuurd. In deze versie zijn sommige aandelen gemaskeerd. Om volledige toegang te verkrijgen tot al onze premium onderdelen kun je gebruik maken van de button onderaan dit artikel.

We starten vandaag alweer de laatste beursmaand van het jaar. Het was opnieuw een prachtige maand voor onze portefeuilles, waarin we na de hard opgelopen beurzen driemaal winsten verzilverden. Tweemaal was er procentueel zelfs sprake van een driecijferige winst!

Verder ontdekten we bij onze oosterburen een relatief klein bedrijfje waar we wel heel erg enthousiast over werden. We twijfelden dan ook niet lang en kochten het aandeel deze maand aan. Een opwaartse uitbraak van deze Duitse penny stock lijkt bovendien op de loer te liggen.

Maandoverzicht

Hierbij ontvang je het overzicht over de maand november.

We namen de volgende winsten:

Algemene portefeuille:

McPhy Energy (MCPHY)                 261,82%
Albemarle Corporation (ALB)         101,62%
Een Franse penny stock                    72,41%

We namen het volgende verlies:

Algemene portefeuille:

ExonMobil (XOM)                            2,05%

In de afgelopen maand kochten we 1 nieuwe positie aan.

Algemene portefeuille
:
Een Duitse penny stock                +7,25%

De algemene portefeuille heeft momenteel een cashpositie van 27,6%.

De biotechportefeuille heeft momenteel een cashpositie van 55,9%.

Wijzigingen beoordeling en risico aandelen
De aandelen in onze portefeuille lieten ook deze maand weer flinke bewegingen zien. Reden om een aantal wijzigingen aan te brengen in de beoordelingen van de aandelen.


Slechte cijfers Beyond Meat  (BYND)

Beyond Meat presenteerde erg slechte kwartaalcijfers en de explosieve groei van het bedrijf lijkt flink te vertragen. Met Beyond Meat hebben we te maken met een groeiaandeel. Kortom, de huidige waardering en beurskoers dienen gerechtvaardigd te worden met toekomstige groei. In een veld met snel toenemende concurrentie, weet Beyond Meat de afgelopen kwartalen juist deze noodzakelijke groei niet waar te maken. We veranderen de koopwaardige beoordeling in houden en wijzigen het risico van hoog naar zeer hoog.

Juwelen penny stock schittert op de NASDAQ
Na het aankopen van deze achtergebleven groeibriljant is de koers na een wat moeilijke start met bijna 70% gestegen! We zijn nog steeds van mening dat er sprake is van een onderwaardering in het aandeel, maar deze is inmiddels grotendeels ingelopen. We veranderen de beoordeling van zeer koopwaardig naar koopwaardig.

Volledig toegang tot onze portefeuilles en alle alerts ontvangen?Je kunt nog kort gebruik maken 55% korting + bonus, waarbij je gratis toegang krijgt tot de biotechportefeuille. 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.