metaverse aandelen

8 kansrijke metaverse aandelen die als penny stock noteren!

Vorig jaar maakte Facebook bekend volledig in te zetten op de Metaverse en veranderde haar bedrijfsnaam in Meta. Momenteel kennen we het internet voornamelijk als een verzameling online documenten. Je klikt eigenlijk van de ene pagina naar de andere. Het is naïef om te denken dat dit in de toekomst zo zal blijven.

Het internet zoals we dat nu kennen zal waarschijnlijk slechts een vroege versie van het internet blijken. Wanneer we in toekomst even achterom kijken, dan kunnen we stellen dat we de ontwikkeling van het internet van dichtbij hebben meegemaakt.

Wat is een metaverse?

Een metaverse kan worden gezien als een nieuwe evolutie van het internet. Een metaverse is een virtuele 3D-wereld, waarin je met je eigen avatar kunt rondlopen. Hoewel het nu nog lastig is voor te stellen, zullen we over pakweg 10 jaar al gauw enkele uren per dag doorbrengen in de metaverse, zoals we vandaag de dag urenlang internetten.

Hoe ziet een Metaverse eruit?

Na het opzetten van een VR-bril, wat in de toekomst waarschijnlijk zal transformeren naar iets gemakkelijkers en kleiners zoals een lens, zijn de mogelijkheden eindeloos. In onderstaande video zie je een aantal toepassingen.

Maar er is meer mogelijk. Er zal sprake zijn van virtueel vastgoed waarin kan worden geïnvesteerd, waarin vervolgens weer virtuele winkels kunnen worden gebouwd. In deze winkels kunnen kleren worden gepast die gedragen kunnen worden in de metaverse, maar ook fysiek kunnen worden thuisbezorgd.

Dit kun je alleen doen, maar je kunt natuurlijk ook besluiten om met vrienden af te spreken. En als je dan toch samen bent, is het helemaal geen gek idee om een concert van je favoriete artiest mee te pakken. Artiesten zoals Justin Bieber en Travis Scott hielden eerder al concerten in de metaverse.

Dit zijn 8 metaverse aandelen die als penny stock noteren

Beleggen in aandelen die gerelateerd zijn aan de metaverse zou voor de komende jaren erg interessant kunnen zijn. Houd er wel rekening mee dat de technologie nog in de kinderschoenen staat. Onderstaande penny stocks dienen daarom worden gezien als zeer risicovol.

Na een flinke correctie op de beurs noteren onderstaande aandelen allen onder een koers van 5 dollar, waardoor we ze als penny stocks mogen bestempelen. Dikke kans dat één van onderstaande penny stocks een aandeel is waar we nog veel van gaan horen!

1. Matterport (MTTR)

Matterport is de ontwikkelaar en onbetwiste leider op het gebied van de digital twin technologie, het virtueel representeren van een fysiek object of een fysieke omgeving. De technologie maakt het mogelijk om een omgeving na te bootsen waar je door heen kunt lopen alsof het net echt is.

Klanten van het bedrijf komen vooralsnog vooral uit de vastgoedsector. Hieronder zie je in 90 seconden wat Matterport ongeveer doet.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Matterport
Symbool: MTTR 
ISIN: US5770961002
Beurs: NASDAQ 

2. Meta Materials (MMAT)

Meta Materials houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van duurzame uiterst functionele materialen. In begrijpelijke taal komt het er op neer dat het bedrijf producten zal gaan leveren voor diverse sectoren waar flinke groei in zit. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan zelfrijdende auto’s, medische apparatuur en 5G.

Naast deze sectoren wordt er verwacht dat Meta Materials een belangrijke speler zal worden in augmented reality. Dit is een belangrijke toepassing in de metaverse. Hoewel patentaanvragen geen garantie zijn voor succes, toont wel dat Meta Materials enkel bezig is met de wereld van morgen. Het bedrijf heeft meer dan 100 patenten en patentaanvragen lopen in 24 verschillende landen.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Meta Materials
Symbool: MMAT  
ISIN: US59134N1046 
Beurs: NASDAQ 

3. Super League Gaming (SLGG)

Super League Gaming biedt gameontwikkelaars tools en innovatieve technologie. Het bedrijf richt zich sinds vorig jaar steeds meer op de metaverse. Dit bleek onder andere door de aankoop van Bloxbiz, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het tonen van advertenties in de metaverse. Op deze manier kan er geld worden verdiend aan diverse metaverseomgevingen van bijvoorbeeld het populaire Roblox.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Super League Gaming
Symbool: SLGG
ISIN: US86804F2020
Beurs: NASDAQ 

4. Cinedigm Corp (CIDM)

In de metaverse zijn vele dingen mogelijk. Eén van deze dingen is entertainment. Cinedigm is een streamingplatform, maar dan gericht op niches. Waar het grote publiek naar Netflix, Disney+ en Amazon Prime kijken, richt Cinedigm zich op een kleinere groep trouw publiek waar gericht content voor wordt gemaakt.

Cinedigm lanceerde begin dit jaar streams aan de hand van augmented reality. De komende jaren is het bedrijf van plan deze activiteiten verder uit te bouwen.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Cinedigm Corp
Symbool: CIDM
ISIN: US1724062096
Beurs: NASDAQ 

5. Atari Group (ATA)

Atari Group is het enige aandeel in dit lijstje dat geen hoofdnotering heeft aan de NASDAQ. Atari kennen we van de allereerste spelcomputer en spelletjes zoals Pong. Waar het bedrijf eerder ten onder ging door een gebrek aan innovatie, doet het nu het tegenovergestelde. Het springt vrijwel op iedere nieuwe ontwikkeling die gerelateerd kan worden aan de game-industrie, zo ook de metaverse.

Op de eigen Atari blockchain wordt momenteel een eigen metaverse omgeving gebouwd. Hier kunnen spelletjes worden gespeeld, maar ook een uitje naar het casino is mogelijk. Het lijkt erop dat het bedrijf heeft geleerd van fouten uit het verleden.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Atari Group
Symbool: ATA
ISIN: FR0010478248 
Beurs: Euronext Parijs  

6. Hall of Fame Resort and Entertainment Company (HOFV)

Sport en games zijn een succesvolle combinatie. De Hall of Fame Resort and Entertainment Company lift mee op het succes van National Football League, de NFL.

Het bedrijf dat met een eigen entiteit hangt onder het bedrijf Pro Football Hall of Fame, experimenteert met NFT’s en het creëren van een unieke Football game in de metaverse. Football is erg populair in de Verenigde Staten hetgeen zomaar eens zou kunnen leiden tot een groot opwaarts potentieel.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Hall of Fame Resort and Entertainment Company
Symbool: HOFV
ISIN: US40619L1026
Beurs: NASDAQ

7. Immersion Corporation (IMMR)

Immersion Coporation houdt zich bezig met de technologie die het aanraken van objecten in de metaverse mogelijk maakt. Het is momenteel al mogelijk om in een metaverse te lopen, maar het vastpakken van bijvoorbeeld een deurklink voelt nog steeds aan als een greep in de lucht.

De technologie waar Immersion Corporation zou hier verandering in moeten aanbrengen. Het aanraken van voorwerpen in de metaverse zou er toe moeten leiden alsof het echt is. Het onderzoek en de ontwikkeling van deze technologie financiert het bedrijf vanuit de verkoop van aanraakschermen voor auto’s, telefoons en gamecomputers.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Immersion Corporation
Symbool: IMMR
ISIN: US4525211078
Beurs: NASDAQ

8. Enthusiast Gaming Holding (EGLX)

Enthusiast Gaming Holding investeerde sinds de oprichting in maar liefst 22 bedrijven. Door deze gedeeltelijke of 100% belangen zit het bedrijf met haar tentakels in alle facetten van de snelgroeiende gaming-industrie. De bedrijven waarin wordt geïnvesteerd  worden geïntegreerd in een soort ecosysteem, waar content wordt gecreëerd, geconsumeerd en te gelde wordt gemaakt.

Een deel van deze bedrijven is actief bezig met de metaverse. Om deze reden is het een interessant aandeel om te overwegen, mocht je tenminste wat blootstelling willen aan de de metaverse.

Grafiek

Aandeleninformatie

Naam: Enthusiast Gaming Holding
Symbool: EGLX
ISIN: CA29385B1094
Beurs: NASDAQ

Welk metaverse penny stock aandeel kan ik het beste kopen?

Voordat je het kopen van bovenstaande metaverse penny stocks overweegt willen we je er op wijzen dat dit artikel slechts informatief is. Via Pennywatch Premium geven we je echter de mogelijkheid toegang te krijgen tot onze modelportefeuille van penny stocks en mee te liften op de expertise van onze analisten.

We kunnen je alvast verklappen dat hier een aantal penny stocks tussen zitten die gerelateerd zijn aan de metaverse. Benieuwd welke aandelen we in onze portefeuille hebben?

Klik hier voor onbeperkt toegang tot Pennywatch Premium 

 

Wat vond je van dit artikel?

   
0 / 5

Your page rank:

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen:

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer! 

Ontvang gratis analyses van penny stocks!

Ontvang direct en vervolgens iedere maand een gratis analyse van een penny stock met een koerspotentieel van 100% of meer!