fbpx

Bij Accsys verloopt op dit moment alles volgens plan rondom de uitbreiding van de capaciteit en het uitbreiden van de productie. De fabriek in Hull is midden 2019 af en in Arnhem is de infrastructuur al aangelegd voor extra capaciteit. Ook hebben ze aangegeven na de afronding in Hull verder te willen gaan uitbreiden. De V.S. zou een optie kunnen zijn. Wat vertrouwen uitstraalt is dat alles binnen de timeframe gebeurd en qua kosten geen onaangename verassingen zijn. En uitbreidingen zijn zeker nodig.

De vraag naar de producten van Accsys is op dit moment zo groot dat ze nee moeten verkopen. Door de lage freafloat ligt er een flinke bodem onder de koers, maar het kan wel tot flinke stijgingen leiden. Dit en de positieve ontwikkelingen zijn goed te zien in onderstaande grafiek.

Technisch heeft Accsys de weerstand op 1.15 weten te breken. De macd, geeft een positieve cross wat kopers zou kunnen aantrekken. Door de flinke stijgingen van afgelopen tijd, bevindt de RSI zich in oversold condities. De kans is dus aanwezig dat Accsys eerst een stap terug zal doen voordat het de weerstand van 1,245 weet te breken. De oude top van 1,15 zal hier naar alle waarschijnlijkheid als steun dienen. Voor de weerstand van 1,245 dienen we helemaal terug te kijken naar 2014 (zie blauwe pijlen). Hierna is er ruimte naar 1,355. . Accsys technische analyse

Kort samengevat. Ik ben hartstikke positief over het de toekomst van dit aandeel en blijf long en zal dit waarschijnlijk de komende jaren ook nog blijven. Een fantastisch groeiaandeel met mijn inziens een beperkt risico. Binnenkort zal ik dit toelichten met een uitgebreider stukje.

Dit artikel is afkomstig uit onze community en geschreven door lid: Jelmer

Meepraten over dit aandeel kan door je gratis aan te melden op onze community. Aanmelden kan via onderstaande button:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.