Op zoek naar winstgevende aandelen en meer?

 • Direct toegang tot de portefeuille
 • Bestaat voornamelijk uit penny stock aandelen
 • Behaalde een rendement van 34,69% in 2020.
 • Presteert sinds de start 30,37% beter dan de AEX
 • 100% transparant: Inzicht in de portefeuille, kaspositie en alle transacties
 • Alerts van aan- en verkopen via Whatsapp en/of email
 • Toegang tot de watchlist en rapporten
 • Bonus: Gratis toegang biotechportefeuille
 • Tijdelijk 50% korting

penny stocks

Track record

Met onze aankopen mikken we gebruikelijkerwijs op een koerswinst van 100% of meer. Hieronder vind je een greep uit onze winstnemingen in 2020:

Altimmune (ALT):                                       1801,15%
McPhy Energy (MCPHY):                            576,21%
United Mobility Technology (UMDK):       467,5%

Cymabay Therapeutics: (CBAY)                268,25%
Beyond Meat: (BYND)                                 118,23%
Fortuna Silver Mines: (FSM)                      116,55%
Albemarle Coporation (ALB):                    101,62%
ResTORbio (TORC):                                     100,85%

 

 

hogere-rendementen

Ik beleg al 30 jaar, maar door jullie heb ik een frisse kijk op beleggen gekregen. De analyses zijn helder. Ik pik de beste aandelen ertussenuit

Gijs Hoekstra

Frisse kijk

Goede tips en ik vind het fijn dat als ik vragen heb over een aandeel deze beantwoord worden. Ook de videocursus vond ik erg leerzaam.

Miranda Soplantila

Persoonlijke aandacht

Door gebrek aan tijd kwam ik bij jullie terecht, geen moment spijt gehad. Ik heb zelfs één keer 100% winst gemaakt door een alert.

Arno Dekker

100% winst dankzij alert

Minimaal risico, maximaal rendement!

Alerts via Whatsapp en email!

Wanneer er een wijziging in onze modelportefeuilles plaatsvindt, ontvang je een alert via Whatsapp of email. Door Whatsapp alerts in te schakelen, ontvang je een korte alert via Whatsapp van een uitgevoerde order of overige belangrijke alerts. Hiermee wordt de vertraging tussen de transactie en de alert geminimaliseerd naar enkele seconden!

Door inschakeling van Whatsapp alerts ben je sneller op de hoogte van onze transacties, waardoor je nog beter kunt leren van onze manier van handelen! Bovendien valt een Whatsappje meer op dan een email, waardoor je voorkomt dat je alerts over het hoofd ziet.

Mocht je alerts liever niet via Whatsapp willen ontvangen, dan ontvang je nog altijd de uitgebreide alert via email. Hier vind je details van de volledige transactie terug en lees je in beknopte analyse waarom de transactie werd uitgevoerd.

whatsapp-alerts-aandelen

Koopwaardigheid, risico en volatiliteit inzichtelijk via kleuren!

Regelmatig krijgen we de volgende vragen van onze leden: Welke aandelen in de portefeuille vinden jullie koopwaardig? Is er door het aanschaffen van aandeel X sprake van een verhoogd risico? Waarom daalde aandeel Y gister met 15% en stijgt het vandaag weer met 10% zonder enig nieuws?

Stuk voor stuk goede en logische vragen. Sinds kort zijn daarom de koopwaardigheid, verwacht risico en verwachte volatiliteit per aandeel inzichtelijk gemaakt. Ook vind je hier grafieken en belangrijke cijfers over specifieke aandelen.

Via de handige kleuren kun je in één oogopslag zien wat voor je vlees je in de kuip hebt. Vervolgens kun je beginnen aan de verdere analyse van het aandeel met behulp van de beschikbare rapporten!

Risico versus rendement

Wij kopen enkel aandelen met een zeer hoog winstpotentieel. Een aandeel dat een verwacht rendement heeft van minder dan 100% is al snel niet interessant voor onze portefeuille.

Wij zijn ons ervan bewust dat hier vaak een fors verhoogd risico tegenover staat. Vandaar dat wij een strategie hebben ontwikkeld om het neerwaarts risico fors te beperken, terwijl het opwaarts potentieel behouden blijft.

Deze methode bestaat uit een uitgebreide fundamentele analyse, waarbij voldaan moet worden aan strenge randvoorwaarden. Hierdoor passen 99% van penny stock aandelen niet in onze portefeuille. Het instapmoment wordt bepaald met behulp van technische analyse, waarbij eerst een risico / rendement ratio berekend wordt.

Mocht er onverhoopt een verkeerd aandeel aangeschaft worden, dan is het kleine verlies van te voren al rekening gehouden. We spreken dus altijd van een gecalculeerd risico. Het winstpotentieel is echter fors hoger dan het verliespotentieel waardoor hoge rendementen behaald kunnen worden.

 

risicomanagement

Bonus: Biotechportefeuille

 • Gratis toegang bij premium lidmaatschap
 • Hoog rendement van 42,19% rendement sinds de start
 • Altijd live inzicht in de portefeuille, cashpositie en transacties
 • Alerts van aan- en verkopen via email
 • Toegang tot de watchlist en rapporten
 • Nog maar 40% van het startbedrag geïnvesteerd.

 

pennywatch portefeuille