Updates

Update: Een overzichtelijker Pennywatch middels “lijstjes” aandelen

Leden van het eerste uur weten dat Pennywatch eind 2019 als hobby is begonnen. De onderdelen van het platform hingen hierdoor wat als los zand aan elkaar, maar hier is gaandeweg steeds meer structuur in gekomen.

De afgelopen periode hebben we feedback verzamelt en hieruit blijkt, dat de meeste leden behoefte hebben aan inspiratie in de zoektocht naar nieuwe aandelen. Er blijkt voornamelijk behoefte te zijn aan “lijstjes” met aandelen, aangevuld met analyses.

We gaan hierin voorzien middels 6 categorieën. Iedere categorie wordt geopend middels een overzicht van aandelen. De artikelen/analyses kunnen onder het overzicht worden gevonden. Verder kunnen alle aandelen worden aangeklikt. Zo kan er meer informatie over worden verkregen.

1. Portefeuille: Frequentere updates 

De modelportefeuille blijft grotendeels zoals deze is. Zoals je misschien gemerkt hebt, worden van sommige aandelen minder vaak updates ontvangen.

Het is de bedoeling dat dit voor nieuwe aandelen niet meer zal gebeuren. Ook zal de auteur altijd zelf een positie innemen in het geval van een nieuwe aankoop. Een aantal aandelen die al langer onderdeel zijn van de portefeuille, zullen op korte termijn worden verkocht. Zo wordt er ruimte gemaakt voor nieuwe aankopen.

Klik hier om naar de portefeuille te gaan 

2. Herintroductie Watchlist 

We introduceren de watchlist opnieuw, maar in verbeterde vorm. Dit geeft de mogelijkheid om aandelen te bespreken die nog niet worden opgenomen in de portefeuille, maar waarvan we de ontwikkelingen wel op de voet volgen.

We rekken de definitie van “aandelen van kleine bedrijven” iets op, naar een marktkapitalisatie van 2 miljard. Dit geeft de mogelijkheid om meer aandelen te coveren. In sommige gevallen neemt de auteur alvast een kleine positie in.

Klik hier om naar de watchlist te gaan 

3. Introductie radar 

Vaak komen we aandelen tegen die op het eerste gezicht interessant lijken, maar die we nog nader moeten analyseren. De radar kan gezien worden als een stap voor de watchlist.

Klik hier om naar de radar te gaan 

4. Risk-on 

De categorie risk-on blijft zoals die is. Deze biedt ruimte voor risicovolle ideeën. Een aantal bedrijven uit de portefeuille verhuizen naar deze categorie.

Klik hier om naar risk-on te gaan 

5. Q&A 

Besproken aandelen in de Q&A sectie kunnen hier worden gevonden. Dit kunnen allerlei aandelen zijn. Indien er een vraag over gesteld is vind je deze hier

Klik hier om naar Q&A te gaan 

6. Markten (onder constructie) 

Staat een aandeel niet in bovenstaande categorieën? Neem dan eens een kijkje onder “Markten”. Hier vind je handige overzichten van aandelen. Zowel de aandelen Nederlandse AScX-index, Bel Small Index zijn inmiddels volledig toegevoegd. Houd er rekening mee dat sommige onderdelen nog niet volledig werken.

Klik hier om naar markten te gaan 

 

We hopen dat het platform met deze update een stuk overzichtelijker is geworden. Feedback en/of nieuwe ideeën zijn welkom.

 

Profiteer van de volgende acties: 

Toegang tot private equity vanaf €5000,-

Doe mee met de allerrijksten en profiteer van hoge rendementen!

Ontvang €200,- transactietegoed

Profiteer van verlaagde tarieven en ontvang rente op je  niet belegde geld

Ontvang tot €110,- transactietegoed

Open net als 2,5 miljoen andere beleggers een gratis rekening

Meer voor jou als belegger..

Long- en shorttips van aandelen en meer 

Laat je inspireren, of handel mee met posities in die echt worden ingenomen. 

Leer winstgevend handelen

Via deze masterclass leer je winstgevend handelen op de beurs in je eigen tijd! 

Aandelen-waarderen.nl

Beleg als een Expert: Ontdek met Onze Software de Volgende Apple of Tesla!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.