whatsapp alerts beleggen

Nieuw: Whatsapp alerts nu beschikbaar!

Nieuwe update: Ontvang alerts via Whatsapp!

We zijn voor ons platform continu op zoek naar verbeteringen. We ontvingen afgelopen maanden meerdere verzoeken om de snelheid tussen het aan- of verkoopmoment van onze posities en de alert te verkleinen. Hier komen we graag aan tegemoet en de volgende superhandige update is hiervan het resultaat!

We kunnen niet genoeg benadrukken dat we blij zijn met jullie feedback en suggesties en willen je vooral aanmoedigen hiermee door te gaan! Hoewel het onmogelijk is iedere suggestie door te voeren, willen we je verzekeren dat je feedback serieus genomen en altijd binnen het team besproken wordt.

Geen vertraging meer
Tussen uitvoering van een order en de verwerking van de getallen in een analyserapport en de portefeuille zit een vertraging van maximaal een uur. Om de juistheid van getallen in analyserapporten te garanderen verandert dit niet. Om de vertraging alsnog te minimaliseren kun je vanaf heden alerts via Whatsapp activeren.

Whatsapp alerts
Door Whatsapp alerts in te schakelen, ontvang je een korte alert via Whatsapp van een uitgevoerde order of overige belangrijke alerts. Doordat we de alert van te voren klaar zetten, rest ons na succesvolle uitvoering enkel nog een druk op de knop. Hiermee wordt de vertraging geminimaliseerd naar enkele seconden!

Door inschakeling van Whatsapp alerts ben je sneller op de hoogte van onze transacties, waardoor je nog beter kunt leren van onze manier van handelen! Bovendien valt een Whatsappje meer op dan een email, waardoor je voorkomt dat je alerts over het hoofd ziet.

Let op: Je ontvangt door inschakeling na uitvoering van een order onmiddellijk een alert. De verwerking in de portefeuille en de toezending van de alert en het analyserapport via e-mail volgt met een korte vertraging.

Je kunt Whatsapp alerts activeren via: Dashboard > Account > Alert Instellingen 


Overige kleine updates

1. Dashboard en uitloggen knoppen toegevoegd aan hoofdmenu na inloggen.
2. Ronde klikbare buttons in online omgeving
3. Persoonlijke pagina toegevoegd.

Top 3 brokers

Eenvoudig beleggen in aandelen, obligaties en ETF’s vanaf 1 euro! 

Beleg en ontvang tijdelijk tot €200,- transactietegoed bij Saxo. 

Profiteer van 0% commissie en beleg in fractionele aandelen en crypto. 

Top 3 investeringsmogelijkheden 

Vergelijk en spaar met vaste hoge rentes tot 4,45% per jaar! 

Investeer in consumentenleningen met een ROI tot 13% per jaar! 

Ontvang 10 euro en bouw aan je eigen vastgoedportefeuille!


Disclaimer: Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Gratis rapport: Dit aandeel kan meer dan 100% stijgen

Ontvang direct een gratis premium rapport van een zeer kansrijk aandeel uit onze modelportefeuille.